Indiase kippenpoten

4
10 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en rasp de gember. Meng in de ovenschaal met de kruidenpasta en Griekse yoghurt. Snijd elke kippenpoot 4 keer een ½ cm in. Leg de kippenpoten in het yoghurtmengsel en wrijf ze ermee in. Laat 2 uur afgedekt marineren: eerst in de koelkast, de laatste 30 min. op kamertemperatuur.
  • 2 Verwarm ondertussen de oven voor op 200 ºC. Bak de poten in het yoghurt mengsel in ca. 50 min. gaar in de oven. Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kippenpoten met de rijst en chutney.

Indiase kippenpoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip en cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bastilla met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenpoten met witlofsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept