Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipdijfilets in de breedte in 4 gelijke repen. Meng de kip met de kruidenmix en 1 el olie. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer halverwege.
  • 2 Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in stukken. Pers de limoen uit en besprenkel de avocado met het sap. Halveer de tomaten.
  • 3 Meng de avocado met de koriander, tomaten, ui en de rest van de olie. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
  • 4 Verwarm de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep op elke gordita een beetje salade en verdeel de kipreepjes erover. Lekker met crème fraîche.

Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peruaanse lamsbout
2 uur-
Bekijk recept

Wraps met perzik en gerookte-kipreepjes
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse groenteschotel met kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
WRAPS MET PERZIK EN GEROOKTE KIPREEPJES
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept