Pastasalade 'carbonara'

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Meng het rasp en sap met de aioli. Schep door de pasta. Verwijder de houtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in schuine stukjes van een ½ cm. Laat de puntjes heel. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd in kwarten. Schep de groenten door de pasta en verkruimel het spek erboven.

Pastasalade 'carbonara' is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept