1 Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze. Doe ondertussen de olie en knoflook in een hoge beker en maal met de staafmixer tot knoflookolie.
2 Snijd het brood in sneetjes en bestrijk ze aan beide kanten met 1/3 van de knoflookolie. Verhit de grillpan. Gril het brood 4 min. Keer halverwege. Knip de tomaten in kleine trosjes en gril ze 3 min. tot er zwarte plekjes op het vel ontstaan. Snijd de slakropjes in kwarten en bestrijk rondom met 1/3 van de knoflookolie. Gril de sla 3 min. Keer halverwege. Bestrijk de kipfilethaasjes met de rest van de knoflookolie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de kipfilethaasjes 6 min. Keer regelmatig.
3 Verdeel het brood, de kip, sla en tomaten over 4 borden.
4 Halveer de eieren en leg ze op de salade. Schaaf de kaas erover en serveer met de dressing.
Gegrilde caesarsalade met tomaat is een recept van Albert Heijn