1 Laat de mais uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd de koriander fijn en de bosui in dunne ringetjes. Meng de tomaten met de mais, het limoensap, de helft van de koriander en de helft van de bosui in een kom.
2 Laat de kidneybonen uitlekken. Snijd de Smac in kleine blokjes. Doe de kidneybonen, Smac, kaas, de rest van de koriander en de rest van de bosui in een kom en prak grof met een vork.
3 Bestrijk de wraps aan 1 kant met de olie. Draai ze om en bestrijk met de bonenpuree. Leg er een andere wrap op, druk licht aan en bestrijk de bovenkant met de rest van de olie.
4 Verhit 2 koekenpannen en bak in elke pan een quesadilla in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie en bak er zo eventueel de overige. Snijd de quesadilla’s in punten en serveer met de tomaten-maissalade.
Quesadilla's met smac en kaas is een recept van Albert Heijn