1 Breek de eieren boven een kom, klop los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Doe de bloem en panko elk in een andere kom. Schep de garnalen eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door de panko.
2 Verhit 150 ml olie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. goudbruin en krokant. Keer halverwege. Schep uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier. Houd warm onder aluminiumfolie.
3 Verhit 2 el olie in een wok en bak de paksoi, sambal en knoflook 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met 3 el sojasaus.
4 Voeg de rijst toe en roerbak 2 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met de rest van de sojasaus en (versgemalen) peper.
5 Serveer het rijst-paksoimengsel met de garnalen.
Garnalen in krokant jasje is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper