Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini

4
25 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het fruit in een schaal en snijd grote aardbeien doormidden. Pers de citroen uit en schep de helft van het sap samen met 1 tl suiker rustig door het fruit. Zet de schaal apart.
  • 2 Splits de eieren en houd de dooiers apart (het eiwit wordt niet gebruikt). Klop voor de zabaglione in een vuurvaste kom de eidooiers, 3 el suiker en de marsala door elkaar tot een schuimige massa. Zet de kom op een pan met een laagje net niet kokend water. Klop het mengsel 5-6 min. tot het luchtig en schuimig is en in volume ongeveer verdrievoudigd is. Neem de pan van het vuur.
  • 3 Verdeel het fruitmengsel over vier borden en schep de zabaglione erover. Snijd de cantuccini in stukjes, strooi over de saus en serveer het gerecht.

Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Minitiramisu met citroen en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Bill Granger's aubergine parmigiana
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bill Granger's saus van rauwe tomaten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met tomaat en dille
20 min
Bekijk recept
Chique sandwich
0 min
Bekijk recept