Enchilada's met zomerse chili con carne

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • 2 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees van de rode en gele paprika in repen en van de groene in blokjes. Snijd de ham in reepjes.
  • 3 Verhit 3 el olie uit het potje zongedroogde tomaten in een pan met dikke bodem en bak de ui, knoflook en picadillo 5 min. op laag vuur tot de ui glazig is. Voeg de ham en groene paprika toe aan het uienmengsel en bak 5 min. mee. Laat ondertussen alle bonen uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en de trostomaten in blokjes.
  • 4 Voeg de bonen en tomaten toe aan het mengsel in de pan en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de rode en gele paprikarepen 6 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
  • 5 Vet de ovenschaal in met de rest van de olie. Verdeel de paprikarepen en chili con carne over de wraps. Rol de wraps op en leg ze in de ovenschaal. Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven. Serveer de enchilada’s met de salsasaus.

Enchilada's met zomerse chili con carne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Enchilada
20-30 min -
Bekijk recept
Enchilada
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchilada casserole
Bekijk recept
Chicken Enchilada's
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept