Tagliatelle met citroen en Hollandse garnalen

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd ondertussen de sjalotten in dunne ringen. Snijd de dille fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers 1 helft uit. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts.
  • 3 Smelt de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 3 min. Meng het citroenrasp en 2 el citroensap met de zure room en 2/3 van de dille. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Voeg de haricots verts met de tuinerwten toe aan de sjalot en bak op middelhoog vuur 8 min. mee. Voeg peper en eventueel zout toe. Schep regelmatig om. Schep de pasta en dillesaus door de groenten. Bestrooi met de garnalen en de rest van de dille. Serveer direct.

Tagliatelle met citroen en Hollandse garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept