Limoen- en granaatappelgranita

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen 3 limoenen schoon en rasp de groene schil. Pers alle vruchten uit. Breng het water aan de kook met de suiker en laat de suiker oplossen. Roer het limoenrasp en -sap erdoor en laat in 1 uur afkoelen. Schenk in een diepvriesdoos en zet 3 uur in de vriezer.
  • 2 Snijd de munt fijn en meng met het granaatappelsap. Schenk het in een diepvriesdoos en zet 3 uur in de vriezer. Roer de limoen- en de granaatappelgranita na 1 uur los met een vork. Herhaal dit elk halfuur.
  • 3 Schep de granaatappelgranita en vervolgens de limoengranita in de glazen en garneer met de granaatappelpitjes.

Limoen- en granaatappelgranita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept