1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in de gewenste hoeveelheid schuine sneetjes. Bestrijk ze aan één kant met de helft van de olie. Leg ze met de bestreken kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 12 min. in de oven. Neem uit de oven en leg op een schaal.
2 Schaaf ondertussen met een kaasschaaf lange linten van de courgette. Haal het vel van de worstjes en omwikkel de worstjes met de courgettelinten. Leg ze in de kleinste ovenschaal en bak de worstjes in ca. 20 min. gaar in de oven. Maak ondertussen de venkelknol schoon, laat de stronk eraan en snijd de stengels eraf. Snijd de venkelknol in kwarten en vervolgens in dunne plakken. Leg in de grote ovenschaal en besprenkel met de rest van de olie, het karwijzaad en de knoflook. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Zet de schaal naast de worsten in de oven en rooster ca. 15 min. tot de venkel zacht is. Schep halverwege om.
3 Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en snijd de peterselie fijn. Meng het rasp met de garnalen, zure room, peterselie en rode peper. Snijd de worstjes in plakjes en beleg 1/3 van de bruschette ermee. Beleg 1/3 van de bruschette met de venkel en verbrokkel er de kaas over. Beleg de rest met de garnalensalade.
Trio van bruschette is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)