Zomerse gnocchi met geroosterde trostomaten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng 2 el olie, de azijn, peper en eventueel zout door de tomaten. Doe in de ovenschaal en rooster de tomaten ca. 30 min. in de oven. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 10 min. goudbruin en knapperig. Bak de laatste 6 min. de tuinbonen mee. Rasp de gele schil van de citroen.
  • 2 Schep de tomaten voorzichtig uit de schaal en houd apart. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Doe het citroenrasp, het vocht uit de ovenschaal en 2/3 van het basilicum bij de gnocchi. Schep om. Serveer met de tomaten, kaas en de rest van het basilicum.

Zomerse gnocchi met geroosterde trostomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept