Pesto genovese

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

n class="lighter-grey print hidden-phones">print Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Maal de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en knoflook fijn in een keukenmachine. Voeg de blaadjes basilicum en olijfolie toe en maal kort tot pesto. Breng op smaak met peper en zout.

Pesto genovese is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept