Gevulde Italiaanse bol

25 min -
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de rode ui en rode peper klein en de gedroogde tomaatjes in stukjes. Bak de uien met de rode peper en het gehakt in een pan. Snijd in de tussentijd de bovenste helft van de Italiaanse bol en hol deze verder uit. Voeg de stukjes gedroogde tomaat, komijn, koriander en verse peterselie toe aan het gehakt en schep goed door. Breng op smaak met wat peper en zout. Voeg op het laatst de blokjes feta en verse munt toe. Schep het mengsel in de broodjes en bestrooi met pijnboompitten. Ook lekker in een kleiner broodje als lunch.

Gevulde Italiaanse bol is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept