Doe de ingrediënten voor het deeg in een kom en meng dit met een mixer met deeghaken tot een kruimelig deeg. Kneed er daarna snel een bal van. Wikkel deze in folie en leg 30 min in de koelkast. Meng ondertussen de mascarpone met de vanillesuiker en citroensap en verwarm de oven voor op 180 graden.Vet 4 tartelette vormpjes in met een beetje boter en bebloem ze lichtjes. Rol het deeg uit en bekleed de vormpjes hiermee. Prik wat gaatjes in de bodem en bak de taartbodems in 10 -15 min lichtbruin. Laat ze afkoelen. Besmeer ze met een laag van het zoete mascarpone mengsel. Snijd ongeveer 75 gr aardbeien in schijfjes en beleg de taartjes hiermee. Prak de andere 50 gr aardbeien fijn en verwam deze met 2 eetl suiker, 1 eetl citroensap en 2 eetl water in een pannetje. Kook deze zachtjes 5 min. Week de gelatineblaadjes in koud water en knijp deze daarna uit. Voeg toe aan de aardbeienpuree en laat het mengsel wat afkoelen. Wacht totdat de gelei de juiste dikte heeft, hij moet niet te warm en vloeibaar zijn maar ook niet te koud en dik. Bestrijk de aardbeientaartjes hiermee en laat de gelei verder opstijven.