Lauwwarme rijstsalade met gebakken scholfilet

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in parten. Snipper ondertussen de ui en snijd de bleekselderij in boogjes.
  • 2 Verhit de helft van de boter in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de kerriepoeder en rijst toe en bak 1 min. mee. Voeg de bleekselderij, erwten, peen julienne en kippenbouillon toe, breng al roerend aan de kook en laat in 5 min. het vocht opnemen. Schep de rijst in een grote platte schaal en laat iets afkoelen.
  • 3 Bestrooi de scholfilets met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de vis in 3 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn en meng door de rijst. Breng op smaak met peper en eventueel zout en leg de parten ei erop. Serveer de rijstsalade met de gebakken scholfilet. Lekker met een schijfje citroen.

Lauwwarme rijstsalade met gebakken scholfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept