Stéphane Reynaud's gestoofde sla

6
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schrap de wortelen, pel de uien en snijd alles fijn. Leg de kropjes babyromaine naast elkaar in de ovenschaal en doe de wortel en ui erbij. Voeg de tijm en rozemarijn toe. Giet de wijn erover en zoveel kippenbouillon dat ze ruimschoots onderstaan.
  • 2 Zet de schaal afgedekt 1 uur in een op 180 °C verwarmde oven en controleer regelmatig of er nog wat bouillon moet worden toegevoegd.

Stéphane Reynaud's gestoofde sla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept