Roti met bloemkool, prei en kip

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kip in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak de kipfilet in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Voeg de ui, knoflook en vadouvan toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de aardappel toe en bak 5 min. mee. Schep af en toe om.
  • 2 Snijd ondertussen de bloemkoolroosjes in kwarten. Voeg met de prei en het water toe aan het kip-aardappelmengsel en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en stoof 8 min. op laag vuur. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Bereid ondertussen de rotipannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel het bloemkool-kipmengsel erover.

Roti met bloemkool, prei en kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti met kerrie-kip en sperziebonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kip met okra en kousenband
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept