Romige ricotta & zomerfruitpuree

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk de slagroom in een hoge (maat)beker. Snijd het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit met de punt van een mes. Voeg met 2/3 van de suiker toe aan de room. Klop met de mixer de room stijf, voeg de ricotta toe en mix nog 10 sec.
  • 2 Houd per persoon 2 aardbeien apart. Pureer de frambozen met de rest van de aardbeien en de suiker met de staafmixer. Snijd de achtergehouden aardbeien in kwarten.
  • 3 Verdeel de fruitpuree en aardbeipartjes over kommen of (cocktail)glazen en verdeel het room-ricottamengsel erover.

Romige ricotta & zomerfruitpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept