1 Verdeel de bloemkool in roosjes. Maal in de keukenmachine fijn tot de bloemkool op couscous lijkt. Doe in een schaal.
2 Kook de bevroren tuinbonen 5 min. in kokend water. Giet af, spoel af onder koud stromend water en dubbeldop ze. Rooster de pistachenoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
3 Snipper de ui. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de ui met de curry madras 4 min. op laag vuur. Schep de ui met de olie door de bloemkoolcouscous. Voeg de tuinbonen en rozijnen toe.
4 Rasp de groene schil van de limoen boven de couscous en pers de vrucht uit. Breng de couscous op smaak met het limoensap, peper en eventueel zout.
5 Verhit de grillpan. Bestrijk de kalkoen met de rest van de olie, bestrooi met peper en zout en gril 5 min. Keer regelmatig. Snijd de kalkoen in repen. Leg op de couscous en bestrooi met de pistachenoten.