Wokschotel met puntpaprika en kibbeling

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • 2 Verhit de olie in een wok en roerbak de sperziebonen 5 min. op hoog vuur. Schenk er na 4 min. 2 el water bij.Voeg de gember en paprika toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de kibbeling toe.
  • 3 Meng ondertussen de gembersiroop, azijn, sojasaus, maïzena en 8 el water in een kom. Voeg toe aan de groenten in de wok. Draai het vuur laag en verwarm al roerend 1 min. tot de saus gebonden is. Serveer met de rijst.

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met mosterdsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesen met cocktailsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse wokschotel met tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noodles met zoetzure groenten en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept