1 Snijd de snijbonen in schuine, brede repen en kook in 5 min. beetgaar. Neem met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de paksoi in repen en de bosui in ringetjes. Kook de paksoi in het kookwater van de snijbonen 3 min. en voeg de laatste 2 min. de aspergetips toe. Giet af.
2 Schil de peen en snijd in flinterdunne plakjes en de plakjes in reepjes (julienne). Meng de peen met de snijbonen, pasksoi, aspergetips, sesamolie en sojasaus.
3 Klop de eieren los met het water. Verhit 1 tl olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak in 4 min. een dunne omelet. Bak er zo nog
7 Verdeel de groenten en garnalen erover. Rol op en snijd schuin door. Bestrooi met de bosui. Bon appétit!
Omelet met snijbonen en garnalen is een recept van Albert Heijn