Wraps met krokante vis

Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaatjes in tweeen of vieren. Bestrooi de vis met peper, zout en besprenkel met de helft van het limoensap. Snijd de vis in repen en wentel door de bloem. Klop het ei los en haal de bebloemde vis er door. Bestrooi een bord met paneermeel en haal als laatste de vis hier door. Verhit een klein beetje olie of boter in een koekenpan en bak de gepaneerde vis in ca 5 minuten mooi bruin en gaar. Verwarm de wraps volgens verpakking. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd in partjes. Besprenkel de partjes met de rest van het limoensap. Verdeel wat sla in het midden van de wrap. Leg wat partjes avocado, tomaatjes en de gebakken vis er op. Schenk er een beetje sweet chilisaus (naar smaak) over en vouw de wrap dicht en zet vast met een prikkertje.

Wraps met krokante vis is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept