Voorbereiding mango chutney: snijd de knoflook en rode peper zo fijn mogelijk. Vermeng alle ingredienten (behalve de mango) in een klein pannetje. Laat het geheel op laag vuur een beetje indikken. De kristalsuiker maakt het mengsel licht siroopachtig. Snijd de mango in zo fijn mogelijke blokjes. Zodra je mengsel dik genoeg is (dit duurt tussen de 5 en 10 minuten, afhankelijk van de grootte van je warmtebron) haal je deze van het vuur en voeg de mangoblokjes toe. Terwijl je de surimi salade gaat bereiden kan de chutney afkoelen.Voorbereiding salade: snijd de surimi en rivierkreeftenvlees zo fijn mogelijk. Voeg de mayonaise, crème fraiche en citroensap toe. Schil de appel en snijd deze in zo fijn mogelijke blokjes. Snijd de bieslookstengels fijn (knippen kan ook als je dit makkelijker vind) en meng alles samen. Breng op smaak met peper en zout. Presentatie op het bord kun je eindeloos mee variëren. Voor extra kleur heb ik extra bieslook en kleine komkommerblokjes gebruikt.
Riverkreeft met mango chutney is een recept van Leuke Recepten