Voorbereiding s aus: p el en snipper de ui en knoflook. Snijd de tomaten in vier partjes, verwijder de zaadjes en snijd de rest in kleine blokjes. Halveer de zilveruitjes. Zet de steelpan op middelhoog vuur en verhit de olijfolie. Fruit de ui en knoflook aan, voeg de suiker toe en karamelliseer het geheel lichtjes. Voeg de tomatenblokjes en gehalveerde zilveruitjes met een beetje sap van de zilveruitjes toe. Laat het geheel een paar minuutjes op zacht vuur trekken totdat de ui zacht is. Let hierbij op dat de tomaat niet kapot kookt. Probeer niet teveel te roeren. Breng de saus op smaak met curry, peper en zout. Voorbereiding pangasius filets: ontdooi de bevroren filets en dep vervolgens af met een schone droge doek of keukenpapier. Voeg naar smaak peper en zout toe op de filets. Meng de bloem en kerriepoeder samen en paneer de filets door deze om en om door het mengsel te halen. Verhit de boter in de koekenpan op hoog vuur. Doe de filets in de pan zodra de boter niet meer bruist. Bak de filets mooi goudbruin en krokant aan beide kanten. Let bij het bakken op dat de filets niet te vaak omgedraaid worden want dan kunnen ze gaan plakken of zelfs breken. Plaats de filet op een bord en garneer deze met de tomaten saus. Je kunt dit gerecht combineren met bijvoorbeeld pasta met limoen voor een fris geheel. "},"recipeYield":"2 "}
ta-mce-bogus="1" />Voorbereiding s aus: p el en snipper de ui en knoflook. Snijd de tomaten in vier partjes, verwijder de zaadjes en snijd de rest in kleine blokjes. Halveer de zilveruitjes. Zet de steelpan op middelhoog vuur en verhit de olijfolie. Fruit de ui en knoflook aan, voeg de suiker toe en karamelliseer het geheel lichtjes. Voeg de tomatenblokjes en gehalveerde zilveruitjes met een beetje sap van de zilveruitjes toe. Laat het geheel een paar minuutjes op zacht vuur trekken totdat de ui zacht is. Let hierbij op dat de tomaat niet kapot kookt. Probeer niet teveel te roeren. Breng de saus op smaak met curry, peper en zout.Voorbereiding pangasius filets: ontdooi de bevroren filets en dep vervolgens af met een schone droge doek of keukenpapier. Voeg naar smaak peper en zout toe op de filets. Meng de bloem en kerriepoeder samen en paneer de filets door deze om en om door het mengsel te halen. Verhit de boter in de koekenpan op hoog vuur. Doe de filets in de pan zodra de boter niet meer bruist. Bak de filets mooi goudbruin en krokant aan beide kanten. Let bij het bakken op dat de filets niet te vaak omgedraaid worden want dan kunnen ze gaan plakken of zelfs breken. Plaats de filet op een bord en garneer deze met de tomaten saus. Je kunt dit gerecht combineren met bijvoorbeeld pasta met limoen voor een fris geheel.
Pangasius met zoetzure tomatensaus is een recept van Leuke Recepten