Fusilli met champignons en vegaspekjes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Haal de blaadjes salie van de takjes en snijd de blaadjes in dunne reepjes. Snijd de champignons in kwarten. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de champignons, spekreepjes en 2/3 van de salie 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de prei toe.
  • 3 Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Verwarm 3 min. al roerend op laag vuur. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel het champignon-preimengsel over de pasta en bestrooi met de rest van de salie. Serveer direct.

Fusilli met champignons en vegaspekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese roerbak met vegaspekjes en groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept