Goulashsoep

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen het vlees in blokjes van 1 x 1 cm. Voeg het vlees, karwijzaad, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe en bak 5 min. Doe het bouillontablet en 900 ml kokende water erbij en breng aan de kook.
  • 2 Draai het vuur laag en laat in 2 uur gaar stoven met de deksel schuin op de pan. roer af en toe. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de paprika en tomaat in stukjes. Voeg de aardappel, paprika, tomaat en passata toe aan de soep. Laat 30 min. zachtjes koken met de deksel schuin op de pan tot de aardappel gaar is.
  • 3 Laat ondertussen de gegrilde paprika's uitlekken in een vergiet. Snijd de paprika's in stukjes en voeg toe aan de soep. Laat 10 min. zachtjes meekoken. Breng de soep op smaak met (versgemalen) peper en zout. Verdeel over de kommen en schep in elke kom 1 el yoghurt. Serveer direct.

Goulashsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oostenrijkse goulashsoep
0 min
Bekijk recept

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oostenrijkse goulashsoep
0 min
Bekijk recept