2 Schil de knolselderij. Snijd in kwarten en vervolgens in partjes van 1/2 cm. Snijd de pompoen in gelijke parten. Verwijder de schil, zaden en draderige binnenkant. Schil de bietjes en snijd in partjes van 1/2 cm. Snijd de wortel in schuine plakjes van 1/2 cm.
3 Schep de groenten op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Snijd de knoflook fijn. Verdeel de knoflook, het venkelzaad, de olie, peper en eventueel zout over de groenten. Rooster de groenten in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Wissel de bakplaten halverwege om en schep de groente om.
4 Draai de temperatuur van de oven naar 180 ºC.
5 Vet de quichevorm in. Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg. Prik met een vork een aantal gaatjes in het deeg op de bodem. Klop de eieren en crème fraîche los in een kom. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verdeel de groenten over de quichebodem.
6 Schenk het eimengsel over de groenten en verkruimel de geitenkaas erboven. Bak de quiche in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als hij te donker wordt.