Hollandse groentesoep met visballetjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in stukken. Doe de vis met de pesto in de keukenmachine en maal fijn. Doe de vis met pesto in een kom en meng de maizena en croutonmix erdoor. Draai er met natte handen soepballetjes van.
  • 2 Breng het water met de bouillontabletten aan de kook. Voeg de vermicelli toe en kook 2 min.
  • 3 Verdeel ondertussen de bloemkool in kleine roosjes. Voeg samen met de visballetjes en soepgroente toe aan de bouillon. Laat 6 min. zachtjes koken totdat de balletjes gaar en de groenten beetgaar zijn. Lekker met stevig vloerbrood.

Hollandse groentesoep met visballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes met puree en peentjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept