Pita met currygehakt

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten en snijd in stukjes. Snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur.
  • 2 Voeg het gehakt toe en bak 2 min. mee. Roer de curry erdoor en bak 8 min. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Pluk ondertussen de blaadjes van de munt en snijd fijn. Doe met de yoghurt in een kom en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze open en vul ze met de veldsla en het currygehakt. Verdeel de yoghurt-muntsaus erover.

Pita met currygehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paksoibladeren met currygehakt
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais Currygehakt
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais Currygehakt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais Currygehakt
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept