Quinoasalade met edamame

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de quinoamix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Dop ondertussen de edamame. Klop een dressing van de sojasaus, gembersiroop, olie en het limoensap.
  • 3 Rooster in een koekenpan zonder boter of olie het sesamzaad in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 4 Roer de quinoamix los met een vork. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Meng de quinoamix in een ruime kom met de edamame, Hollandse rauwkost, bosuitjes en dressing. Verdeel over de borden en bestrooi met het sesamzaad.

Quinoasalade met edamame is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Green sushi bowl met edamame en nori
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische noedelsalade met edamame bonen van Bonduelle (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept