Spaghetti met worst en tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verwijder ondertussen het vel van de worsten. Verhit een hapjespan of grote koekenpan en bak het vlees in 3 min. rondom bruin. Breek het daarbij met een spatel in stukjes.
  • 3 Snipper de ui. Schrap de winterpeen en snijd in kleine blokjes. Snijd de bleekselderij in kleine blokjes. Doe de ui, winterpeen en bleekselderij bij het vlees en bak 5 min. mee
  • 4 Snijd de rode peper heel fijn en voeg toe. Verwijder eventueel eerst de zaadlijsten voor een minder pittig gerecht. Voeg de tomatenpuree, een scheutje water, de kruiden en eventueel zout toe en laat nog 3 min. zachtjes koken.
  • 5 Halveer de cherrytomaten. Schep door de saus en verwarm nog 1 min. Serveer de spaghetti met de saus.

Spaghetti met worst en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept