Lauwwarme pastasalade met tonijn, artisjokharten en snijbonen

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snipper ondertussen de ui. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de gesneden snijbonen, gevarieerde gezouten notenmelange en peper toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  • 3 Rasp ondertussen de gele schil van de schoongeboende citroen en pers ½ vrucht uit. Laat de artisjokharten uitlekken, snijd in kwarten en snijd de blaadjes basilicum in reepjes.
  • 4 Neem de koekenpan van het vuur. Meng de snijbonen, pasta, artisjokharten, het citroenrasp, basilicum en 2 el citroensap op een grote platte schaal. Schep de tonijn erdoor, breng op smaak met peper en serveer.

Lauwwarme pastasalade met tonijn, artisjokharten en snijbonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept