Quiche met twee soorten zalm

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed de springvorm met het deeg.
  • 2 Snijd de bieslook en de dille fijn. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de citroen en pers de helft uit. Doe het rasp, sap, de bieslook en de dille in een kom. Snijd de zalmfilet in stukjes en de gerookte zalmfilet in reepjes. Schep door het kruidenmengsel.
  • 3 Klop de eieren los met de roomkaas en de crème fraîche en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de zalm met kruiden over de deegbodem. Schenk het eimengsel erover. Bak de quiche in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de quiche te donker wordt.

Quiche met twee soorten zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept