Paddenstoelenomelet

4
15 min
Ontbijt
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de grote paddenstoelen doormidden of in plakjes.
  • 2 Klop de eieren los met de melk en het zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Schenk het eimengsel erbij en zet het vuur laag. Roer 1 keer door met een houten spatel en laat de omelet op laag vuur met een deksel op de pan in 10 min. gaar worden.
  • 3 Snijd het brood in kwarten en snijd de kwarten open. Verdeel de omelet met een houten spatel in 4 stukken en beleg het brood ermee. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi de omelet met de bieslook en eventueel wat peper en zout.

Paddenstoelenomelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenomelet met zalm
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelenomelet met zalm
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept