Geroosterde knolselderij met linzen en hazelnoten

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de knolselderij, snijd in plakken van 1 cm en de plakken in repen van 2 cm. Halveer de wortels in de lengte.
  • 2 Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de groenten met de olie, breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster ca. 35 min. in de oven. Schep regelmatig om. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 2 min. Laat afkoelen op een bord en hak grof.
  • 3 Verwarm de linzen in hun eigen vocht 3 min. op middelhoog vuur en laat uitlekken in een zeef. Snijd ondertussen de feta in kleine stukjes. Snijd de munt fijn. Verdeel de groenten en linzen over de borden. Bestrooi met de hazelnoten, feta en munt en serveer.

Geroosterde knolselderij met linzen en hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept