1 Meng ¾ van de picadillo met ⅓ van de olie en eventueel het zout en wrijf hiermee de biefstukken in. Snijd de paprika’s in ringen. Spoel de bonen in een vergiet onder koud stromend water af en laat uitlekken.
2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 4 min. bruin. Keer halverwege. Leg de biefstukken op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat 10 min. rusten.
3 Bak ondertussen in het achtergebleven bakvet de paprika met de rest van de picadillo 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de bonen toe. Verwarm nog 1 min. Voeg peper en eventueel zout toe.
4 Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in repen. Snijd de biefstukken in dunne reepjes.
5 Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met de sla, biefstuk, het paprikamengsel, de avocado en crème fraîche.
Taco's met pittige biefreepjes en zwarte bonen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)