Ravioli met basilicumsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de champignons in kwarten. Snijd de knoflook fijn.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg de courgette en champignons toe en bak op hoog vuur 4 min. mee. Voeg de pastasaus toe en laat nog 4 min. op laag vuur koken.
  • 3 Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn, voeg toe aan de pastasaus en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de ravioli met de pastasaus.

Ravioli met basilicumsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept