1 Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de helft van de koriander grof en meng met de mango. Snijd de rest van de koriander fijn.
2 Rasp de groene schil van de limoen en pers één helft uit. Snijd de andere helft in parten. Meng het limoenrasp en -sap met de harissa, kokosmelk, crème fraîche en fijngesneden koriander tot een dip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3 Halveer de kreeftenstaarten door met een groot, scherp mes in de lengte door het pantser te snijden. Verhit de grillpan en gril de gehalveerde kreeftenstaarten in ca. 1½ min. per kant gaar. Als het kreeftenvlees niet meer doorschijnend is, is het gaar.
4 Verdeel de slamelange en mango over 4 borden en leg er ½ kreeftenstaart op. Serveer met de dip en een partje limoen.
Halve kreeftenstaarten met pittige limoendip is een recept van Albert Heijn