1 Breek de noedels en bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de shiitakes in plakjes. Verhit 1 el arachideolie in een wok en roerbak de shiitakes en asperges 5 min. Schep het sesamzaad en 1 el sojasaus erdoor en laat afkoelen in een ruime kom.
2 Meng de rest van de arachideolie met 1 el sojasaus, de pindakaas, sesamolie en 2 el limoensap in een kom en schep de noedels met de groenten erdoor.
3 Bereid de rijstvellen volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op een snijplank. Leg onder het midden van elk vel wat koriander en sla. Halveer de plakjes eendenborstfilet in de lengte. Leg 2 repen horizontaal op de sla. Schep er 2 el noedels op. Vouw de zijkanten naar binnen en rol op. Meng de rest van de sojasaus met de rest van het limoensap en serveer bij de rolls.
Rijstvelloempia’s met eend is een recept van Albert Heijn