Olijvenbrood met truffelolie en parmezaan

8
15 min
Snack
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen. Rasp de kaas en snijd de olijven in ringetjes. Doe het bakmeel, de yoghurt, het zeezout, de bakpoeder en de helft van de olijven met het citroenrasp en de helft van de kaas in een kom. Bestuif je handen met wat bakmeel en kneed het deeg tot een samenhangend deeg.
  • 2 Rol het deeg met de deegroller op een vel bakpapier uit tot een rechthoekige lap van 1 cm dik. Leg de lap met het bakpapier op een bakplaat, bestrooi met de rest van de kaas en de rest van de olijven en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
  • 3 Bestrooi met de rest van het zeezout en besprenkel met de olie.

Olijvenbrood met truffelolie en parmezaan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaten-olijvenbrood met rozemarijn
30 min
Bekijk recept
Italiaanse tonijnsalade met olijvenbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met gemengde salade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne Met Italiaans Olijvenbrood
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept