Kipgehakt-parmezaanballetjes

8
30 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de helft van het basilicum fijn. Doe samen met de kip en kalkoen in de keukenmachine en maal fijn tot gehakt.
  • 2 Snijd de korstjes van het brood. Schenk de melk in een diep bord en laat het brood in de melk weken. Rasp de kaas. Doe het kipmengsel in een kom en voeg het kipgehakt, zout, de kaas en eieren toe. Knijp het brood uit en meng erdoor. Was de prei, snijd zeer fijn en meng erdoor.
  • 3 Draai kleine balletjes van het gehakt, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Keer halverwege. Laat uit de oven 15 min. afkoelen. Leg elk balletje op een blaadje basilicum. Serveer op een grote schaal. Lekker!

Kipgehakt-parmezaanballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Minestrone met parmezaanballetjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse groentesoep met Parmezaanballetjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijzenbroodjes met kip en pompoen
15 min
Bekijk recept
Pasta alla pizzaiola met malse kipgehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kipgehaktballen
30 min-
Bekijk recept