Gevuld brood met champignonragout

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een hapjespan en bak de roerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  • 2 Snijd ondertussen de peterselie fijn. Snijd de bovenkant van het brood en houd apart. Hol het brood uit. Meng de sla met de dressing en de helft van de peterselie. Snijd de kaas in stukjes.
  • 3 Voeg de bloem en de champignonsaus toe aan de roerbakmix en bak 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg al roerend het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken. Roer de rest van de peterselie samen met de kaas door de ragout en schep in het brood. Leg de bovenkant er schuin op en serveer de sla erbij.

Gevuld brood met champignonragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonragout met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonragout met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout
10-20 min -
Bekijk recept
Scandinavische Kip-champignonragout
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept