Zoek
Rodekool met rozijnen
4
10 min
Albert Heijn
Bijgerecht
2
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
500 g rodekool
25 g bieslook
4 el mayonaise
2 el balsamicoazijn
75 g rozijnen
Bereiding
1
Snijd de rodekool in stukken en schaaf in de keukenmachine in dunne reepjes. Doe in een kom. Snijd de bieslook fijn.
2
Meng de mayonaise met de azijn tot dressing. Meng de kool, rozijnen, dressing en de helft van de bieslook. Bestrooi met de rest van de bieslook.
Rodekool met rozijnen is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasplank met zilveruitjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept