Bonen-venkelsalade

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en peultjes. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Voeg na 5 min. de peultjes en na 6 min. de erwten toe. Giet af, doe in een vergiet en spoel onder koud stromend water.
  • 2 Meng ondertussen de dijonnaise, azijn en het water in een kom tot een dressing. Snijd de stelen en een klein stukje van de onderkant van de venkelknol. Bewaar het groen en snijd de venkel in flinterdunne ringen. Meng de sperziebonen, peultjes, erwten en venkel met de dressing. Bestrooi voor het serveren met het maanzaad en het achtergehouden venkelgroen.

Bonen-venkelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Fantasyburger
30 min-
Bekijk recept

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept