Zoek
Bloemkool met rucola
4
20 min
Albert Heijn
Bijgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
500 g bloemkool
2 el vadouvan (kerrieachtig kruidenmengsel)
125 g rucola
4 el olijfolie
50 g Parmezaanse kaas
120 g granaatappelpitjes
Bereiding
1
Snijd de bloemkool in roosjes en kook met de vadouvan in 5 min. beetgaar. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
2
Snijd ondertussen 1/3 van de rucola fijn en meng in een kom met de olie. Breng de rucolaolie op smaak met peper en eventueel zout.
3
Rasp de Parmezaanse kaas. Meng de bloemkool met de rest van de rucola, de rucolaolie, kaas en granaatappelpitjes en serveer
Bloemkool met rucola is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept