Bimi met spek en tijm

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de bimi in 2 min. beetgaar. Giet af, doe in een vergiet en spoel koud onder stromend water.
  • 2 Omwikkel steeds 3 à 4 struikjes bimi met 1 plakje spek en leg in de ovenschaal. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel met de olie over de bimi.
  • 3 Bak de bimi met spek ca. 8 min. in het midden van de oven.

Bimi met spek en tijm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quiche met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept