Rijstsalade met geroosterde paprika

8
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat in 15 min. afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het limoenrasp en -sap met de chilisaus en sesamolie. Laat de paprika uitlekken en snijd in kleine stukjes. Snijd de bosui in ringetjes, de abrikozen in stukjes en de koriander grof.
  • 3 Schep de dressing door de rijst en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de paprika, bosui, abrikozen, koriander en het sesamzaad erdoor.

Rijstsalade met geroosterde paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept