Zoek
Driekleurenwortels
4
10 min
Albert Heijn
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g regenboogwinterpeenmix (schaal, koelvers)
1½ el hazelnootolie
1½ el keukenstroop (pot 500 g, De Zeeuwse boerin)
1½ tl ras el hanout (blikje 80 g, Euroma Original spices by Jonnie Boer)
½ tl zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Schrap de wortels, verwijder het groen en halveer de wortels in de lengte.
3
Meng de olie met de stroop, ras el hanout en het zout. Meng de wortels erdoor.
4
Verdeel de wortels over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar. Serveer warm of lauw.
Driekleurenwortels is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker