2 Snijd de winterpeen in plakjes. Was de prei en snijd in dunne ringen. Verhit de boter in een ruime pan en fruit de peen, prei, het laurierblaadje en het kerriepoeder 5 min. Voeg de bloem toe en bak al roerend 4 min. tot deze licht begint te kleuren (roux). Schenk al roerend de melk erbij en breng aan de kook. Roer tot een gladde saus en laat 15 min. koken op laag vuur. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 x 2 cm. Voeg de laatste 5 min. de vis en tuinerwten toe aan het groentemengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3 Vet de ovenschaal in. Verwijder het laurierblaadje en verdeel de visragout over de ovenschaal. Bedek de ragout met het bladerdeeg en bestrooi met de kaas. Prik met een vork een paar gaatjes in het deeg. Zet de schaal in de oven en bak in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
Visragout met bladerdeeg is een recept van Albert Heijn